Beperking aansprakelijkheidDeze website https://nbs-opleiding.com (hierna te noemen de Website) is eigendom van Nataliia Kovgunova (hierna te noemen - de sitebeheerder).

Uw bezoek aan deze Website, als het gebruik van de informatie die erop is geplaatst, betekent uw aanvaarding van deze voorwaarden zonder enige beperking en voorbehoud.Website inhoud

Alle informatie die op de Website wordt gepubliceerd, inclusief de kenmerken en kosten van educatieve diensten, is alleen voor informatieve doeleinden en is in geen geval een openbaar aanbod.

De inhoud van de Website wordt echter aangeboden zonder enige garantie of verplichting met betrekking tot de juistheid en actualiteit ervan.

De sitebeheerder behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving materiaal te wijzigen dat op de site is geplaatst (inclusief deze algemene voorwaarden).Verantwoordelijkheid

De sitebeheerder is in geen geval aansprakelijk voor schade, met inbegrip van directe schade en gederfde winst, die voortvloeit uit het gebruik of niet-gebruik van informatie of materiaal op de Website, ongeacht de sitebeheerder is gewaarschuwd voor de mogelijkheid van dergelijke schade.

De Website kan links bevatten naar internetsites die eigendom zijn van andere juridische entiteiten en individuen. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak aangeboden. De sitebeheerder geeft geen enkele garantie met betrekking tot enige site waarop u zich bevindt door een dergelijke link te gebruiken. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat de sitebeheerder geen enkele verantwoordelijkheid draagt voor de inhoud van dergelijke sites, geen aanbevelingen doet met betrekking tot hun bezoek of gebruik van de informatie die erop is geplaatst.Intellectueel eigendom

Alle rechten op informatie, afbeeldingen, teksten en andere auteursrechtelijke objecten op de Website behoren toe aan de sitebeheerder en worden uitsluitend aan bezoekers van de Website verstrekt voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het kopiƫren, weergeven of anderszins gebruiken van de inhoud van de Website zonder schriftelijke toestemming van de sitebeheerder is verboden en is in strijd met het internationaal recht.